Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

How to change country of residence

Highlighted
Active Member
Mostaq A Member Since: Mar 20, 2018
11 of 142

I have selected my country as US by mistake instead of UK. Now i can't change my country as i did not verify the US phone number and obviously i don't have any US phone number. Now I am in an impasse. I can't even delete the account. I want to change my country to UK.

Highlighted
Community Guru
Ryan C Member Since: Feb 3, 2017
12 of 142

Hello Mostaq,

 

I went ahead and changed your country from US to UK. If you have more concerns, feel free to post it here in the Community Forum. Thank you!


Untitled
Highlighted
Active Member
Mostaq A Member Since: Mar 20, 2018
13 of 142

Hi Ryan,

Thanks for answering with such celerity. But i still have US as my country.

Is there something i have to do from my part?

Highlighted
Community Guru
Ryan C Member Since: Feb 3, 2017
14 of 142

Hello Mostaq,

 

I can see that you are not yet done creating your profile. Please finish your profile first so we can change it back again to UK. Thank you!


Untitled
Highlighted
Active Member
Mostaq A Member Since: Mar 20, 2018
15 of 142

HI Ryan,

How can i finish my profile when i have to verify my account with a US phone number to finish profile?!!!

Highlighted
Community Guru
Ryan C Member Since: Feb 3, 2017
16 of 142

Hello Mostaq,

 

I have escalated your concern. One of our team members will assist you shortly. Thank you.


Untitled
Highlighted
Active Member
Agata P Member Since: Apr 23, 2018
17 of 142

Hi, I signed up when I was in Poland, but never fiished setting up a profile. I now live in UK and want to change the country in settings.

Greetings,

Agata

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
18 of 142

Hi Agata,

Our team updated your country, feel free to fill in the rest of the address by going to Settings > My Info. Thank you!


Untitled
Highlighted
Active Member
Fanu B Member Since: Jun 6, 2019
19 of 142

Hi,

I just move to US and i want to change my location.

 

Hope this won't result to account hold.

 

please help, thank you!

Highlighted
Community Guru
Petra R Member Since: Aug 3, 2011
20 of 142

Fanu B wrote:

I just move to US and i want to change my location.

Hope this won't result to account hold.


No, of course not, as long as you have all the appropriate work permits and proof of address etc....

TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS