Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: Phone Verification, Phone Number Already used? Help

ekaterina0152
Active Member
Ekaterina S Member Since: May 30, 2020
101 of 144
Hello! I just created an account, but it does not let me complete my set up because it’s saying that my phone number is already have an account and it does not let me to put my number in. Please help me!🙏
tinker_bell3
Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
102 of 144

Hi Ekaterina,

 

One of our team members will reach out and assist you directly via a support ticket. Thank you!


-Joanne
Untitled
ekaterina0152
Active Member
Ekaterina S Member Since: May 30, 2020
103 of 144
Thanks! I will wait
ekaterina0152
Active Member
Ekaterina S Member Since: May 30, 2020
104 of 144
Also, can you please sent me the instructions on what to do via my email please? I can not log in in up work on my mobile app yet, because it’s still asking for the phone number
djondinium
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
105 of 144

Hi Ekaterina,

 

Yes, a copy of the ticket is being sent to your email as well from where you can continue the correspondence with our team.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
ekaterina0152
Active Member
Ekaterina S Member Since: May 30, 2020
106 of 144
Thank you! My status of the request is awaiting and it says that it has been created 15 hours ago. Do you know when the team member will contact me?
tinker_bell3
Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
107 of 144

Hi Ekaterina,

 

I have followed up with the team, and one of our team members will update your ticket to assist you further. Thank you. 


-Joanne
Untitled
ekaterina0152
Active Member
Ekaterina S Member Since: May 30, 2020
108 of 144
Thank you! Are they going to call me?
chambry-shane
Active Member
Shane C Member Since: Aug 6, 2020
109 of 144

I'm also experiencing this issue. Totally possible I created an account before, but my email was not already associated with an account. Anyway, assistance would be appreciated.

bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
110 of 144

Hi Shane,

 

Please be reminded that Upwork does not allow users to have multiple freelancer accounts. Could you please click on my name and send me a PM with more information about your previous account. I'll check that for you and assist you accordingly.


~ Bojan
Untitled
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS