🐈 Community
» Forums » Freelancers » Re: Portfolio issue with previewing and click...
Page options
ribado09
Member

Portfolio issue with previewing and clicking images

Hi there, I'm having an issue with my portfolio, I'm trying to upload a project but for some reason everytime I click on preview I get this error "TypeError: Object(...) is not a function" and I can't see my images in the preview, then when I click on publish to upload the project and I try to click on any of the images uploaded they don't open on a new tab and a file is downloaded instead, this issue does not happen with the first project I uploaded years ago which works just fine when I click the image.

 

I've tried uploading it using Chrome, Firefox and MS Edge, cleaned the cookies of the three browsers, also cleaned the cookies of my account using the link https://www.upwork.com/ab/account-security/clear-cookies and restarted the pc but none of this is working.

 

I hope you can help me and thanks in advance.

4 REPLIES 4
djondinium
Community Manager
Community Manager

Hi Angel,

 

Thanks for reaching out to us. One of our team members will reach out to you directly via a support ticket to assist you further.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Upwork

Thanks for reaching out to me! Smiley Happy

59d966ed
Member

I’m facing same issue as of you. How did you go about it?

Hi Urooj,

 

We'll have one of our agents reach out to you via a support ticket to assist you with this issue. 

 

Thank you for reaching out to us. 

~ Bojan
Upwork
Upcoming Events
Dec 13
Succeeding with Clients
Talent Toolbox English
Dec 21
Virtual Community Hour
Community Hour English