Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Portfolio issue with previewing and clicking images

ribado09
Active Member
Angel R Member Since: Apr 2, 2020
1 of 5

Hi there, I'm having an issue with my portfolio, I'm trying to upload a project but for some reason everytime I click on preview I get this error "TypeError: Object(...) is not a function" and I can't see my images in the preview, then when I click on publish to upload the project and I try to click on any of the images uploaded they don't open on a new tab and a file is downloaded instead, this issue does not happen with the first project I uploaded years ago which works just fine when I click the image.

 

I've tried uploading it using Chrome, Firefox and MS Edge, cleaned the cookies of the three browsers, also cleaned the cookies of my account using the link https://www.upwork.com/ab/account-security/clear-cookies and restarted the pc but none of this is working.

 

I hope you can help me and thanks in advance.

djondinium
Community Manager
Aleksandar D Community Manager Member Since: Mar 23, 2019
2 of 5

Hi Angel,

 

Thanks for reaching out to us. One of our team members will reach out to you directly via a support ticket to assist you further.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Upwork
ribado09
Active Member
Angel R Member Since: Apr 2, 2020
3 of 5

Thanks for reaching out to me! Smiley Happy

59d966ed
Active Member
Urooj N Member Since: Oct 19, 2020
4 of 5
I’m facing same issue as of you. How did you go about it?
bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
5 of 5

Hi Urooj,

 

We'll have one of our agents reach out to you via a support ticket to assist you with this issue. 

 

Thank you for reaching out to us. 

~ Bojan
Upwork
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS