Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Problem when completing my profile. I think i found a small bug.

kiennlt
Active Member
Kien N Member Since: Mar 26, 2019
1 of 4

Hello everybody.

 

When I am completing my application to wait for approval, I have a problem as follows:

 

Step 1: Click Employment history.

Step 2: Fill Location field (placeholder "City") with text

"**Edited for Community Guidelines**)

 

I know the maximum length input is 70 characters. But my input string length is less than 70.

Evidence_03.png

Step 3: Something went wrong error appear

 

Evidence_01.jpg

 

I think it's a small bug. Is this right?

 

Thanks

Kien

 

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
2 of 4

Hi Kien,

 

Please clear your cache and cookies or log in with another browser. If you`re still experiencing the same problem after this let me know what browsers have you used. Thank you.

~ Goran
Upwork
kiennlt
Active Member
Kien N Member Since: Mar 26, 2019
3 of 4

Hi Goran.

 

Thanks for answering my question.

 

Initially, I used Firefox browser.

I deleted cache and used another browser (chrome), but it's still the same.

This does not affect my profile but i think it's a bug.

 

Please check it again.

This is my screenshot:

**Edited for Community Guidelines**Screen Shot 2019-03-26 at 5.17.52 PM.jpg

 

Thank you.

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
BEST ANSWER
4 of 4

Thank you for reporting this Kien,

 

Our team will investigate it further and one of our team members will reach out to you via ticket as soon as possible with more details.

~ Goran
Upwork

View solution in original post

TOP KUDOED MEMBERS