🐈 Community
» Forums » Freelancers » Problem when completing my profile. I think i...
Page options
kiennlt
Member

Problem when completing my profile. I think i found a small bug.

Hello everybody.

 

When I am completing my application to wait for approval, I have a problem as follows:

 

Step 1: Click Employment history.

Step 2: Fill Location field (placeholder "City") with text

"**Edited for Community Guidelines**)

 

I know the maximum length input is 70 characters. But my input string length is less than 70.

Evidence_03.png

Step 3: Something went wrong error appear

 

Evidence_01.jpg

 

I think it's a small bug. Is this right?

 

Thanks

Kien

 

ACCEPTED SOLUTION
g_vasilevski
Retired Team Member
Retired Team Member

Thank you for reporting this Kien,

 

Our team will investigate it further and one of our team members will reach out to you via ticket as soon as possible with more details.

~ Goran
Upwork

View solution in original post

3 REPLIES 3
g_vasilevski
Retired Team Member
Retired Team Member

Hi Kien,

 

Please clear your cache and cookies or log in with another browser. If you`re still experiencing the same problem after this let me know what browsers have you used. Thank you.

~ Goran
Upwork

Hi Goran.

 

Thanks for answering my question.

 

Initially, I used Firefox browser.

I deleted cache and used another browser (chrome), but it's still the same.

This does not affect my profile but i think it's a bug.

 

Please check it again.

This is my screenshot:

**Edited for Community Guidelines**Screen Shot 2019-03-26 at 5.17.52 PM.jpg

 

Thank you.

g_vasilevski
Retired Team Member
Retired Team Member

Thank you for reporting this Kien,

 

Our team will investigate it further and one of our team members will reach out to you via ticket as soon as possible with more details.

~ Goran
Upwork