Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: Can't Submit Proposals

Highlighted
Active Member
Yeba S Member Since: Jan 17, 2019
101 of 555

Ok, thank you

Highlighted
Active Member
Abinash M Member Since: Jan 13, 2019
102 of 555
Hey, try putting your city, with your address and then save/ update. This
method worked for me.
Highlighted
Active Member
Yeba S Member Since: Jan 17, 2019
103 of 555

Hi Abinash... Thank you this solved the problem.

I didn't notice there was a drop down menu to chose the city from, at first i kept typing the city then saving just to find out that it disapears.

 

Thanks again Smiley Happy

 

Highlighted
Active Member
Abinash M Member Since: Jan 13, 2019
104 of 555

It's my pleasure Smiley Happy

Highlighted
Active Member
NARENDER S Member Since: Jan 23, 2019
105 of 555
I am facing same issue after all update.
Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
106 of 555

Hi NARENDER,

 

Thank you for reaching out to us. I checked this for you and looks like City field under your address information is still not filled. Please, log in to your account and fill all the fields under your location information.

If the issue persists after this please let us know and our team will assist you further. Thank you!


~ Bojan
Untitled
Highlighted
Active Member
Jason C Member Since: Mar 2, 2019
107 of 555

Just a suggestion but you guys should post that same hyperlink above with the error message given when trying to submit a proposal.  The setting of the address is not super clear on the profile settings page.

Highlighted
Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
108 of 555

Thanks for pointing that out, Jason, I'll be sure to share this with the team. 


-Joanne
Untitled
Highlighted
Active Member
Aggrey O Member Since: Mar 2, 2019
109 of 555

Hello

 

I am new to Upwork and anytime I try to submit a proposal I find that this box is unclickable. How do I go about this?

 

How long will this project take?

Value is required and can't be empty.
Moderator
Joanne Marie P Moderator Member Since: Nov 26, 2017
110 of 555

Hi Aggrey,

 

Can you please try a different browser or clear your cache and cookies? Please let us know if it still doesn't work. Thanks!


-Joanne
Untitled
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS