Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

To submit a proposal, update your address

Active Member
Pana C Member Since: Mar 11, 2019
381 of 448

Hello,

I am having the same problem - I am unable to submit proposals because of my address. I recently moved country and changed the address. All fields are complete but I cannot submit proposals. 

 

Please, can someone help? 

Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
382 of 448

Hi Pana,

 

I checked your account but was not able to replicate the issue.
Please try clearing your cache and cookies or log in with another browser, if you`re still experiencing the same problem after this let me know what type of browsers did you used. Thank you.


Untitled
Active Member
Shiv K Member Since: Mar 14, 2019
383 of 448

I am having the same problem since today. I have a profile picture, my address is filled out completely, my account is verified. I even have an ongoing contract right now.

 

For some strange when I try to submit a proposal it says

 

"Sorry, we were unable to save your application.

You must update your address before you can submit proposals."

Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
384 of 448

Hi Shiv,

 

Thank you for reaching out to us. I checked this for you and looks like City field under your address information is still not filled. Please, log in to your account and fill all the fields under your location information.

If the issue persists after this please let us know and our team will assist you further. Thank you!

~ Bojan
Untitled
Active Member
Shiv K Member Since: Mar 14, 2019
385 of 448
I've filled it 10 times, it still doesn't work!
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
386 of 448

Hi Shiv,

 

One of our agents will reach out to you directly to assist you further with your concern. Thank you for your patience. 

~ Bojan
Untitled
Active Member
Pana C Member Since: Mar 11, 2019
387 of 448
Hi.

I have sorted this out.
Thank you 😊
Active Member
Shiv K Member Since: Mar 14, 2019
388 of 448
May i know what the problem was? Was it a bug?
Active Member
Pana C Member Since: Mar 11, 2019
389 of 448
It was not accepting my city every time I added it. I eventually tried it in another browser and it worked.

I primarily work in chrome. I had to use IE to get it to save.
Active Member
Joel C Member Since: Apr 13, 2015
390 of 448

Hi,

 

Can you have an agent reach out to me as well? I have the same problem. Thanks!

 

JCiron

TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS