Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Wrong country while creating my profile

Active Member
Rachael D Member Since: Nov 17, 2019
11 of 100

I need to change my country - I am working in Australia but accidentally set my country as the United States as that is where I am from. 

 

Can someone reset my account so that I am able to update the country and continue setting up my profile?

Active Member
Draou W Member Since: Jan 3, 2020
12 of 100

Hi Valeria,

I hope you're well.

I have selected the US by mistake (instead of ALgeria) and am currently facing the same issue. I will appreciate your help.

Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
13 of 100

Hi Draou,

 

I updated your country to Algeria as requested. Let us know if you need further assistance.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Untitled
Moderator
Valeria K Moderator Member Since: Mar 6, 2014
BEST ANSWER
14 of 100

Hi Julio,

 

We'll go ahead and switch the location setting for you so you can continue with your profile creation.

 

Thanks for reaching out!

~ Valeria
Untitled
Active Member
Julio N Member Since: Jan 3, 2018
15 of 100

Thank you Valeria!

 

It will be highly appreciated.

 

Best regards.

Active Member
Daria U Member Since: Jan 14, 2018
16 of 100

Hello Valeria, 

I am having a similar issue that some people have reported on here regarding the wrong location while creating a profile. My current location is  Flagstaff, AZ, USA. However, the profile reports my home country that I visited while I started creating the Upwork profile. Would it be possible to have the location corrected to my current one in the US? I really appreciate the help!

Community Leader
Felix M Member Since: Dec 9, 2017
17 of 100

Hi Daria,

 

We'll help you with the switching of the location for you.


Felix
Untitled
Active Member
Laxmi A Member Since: Mar 7, 2018
18 of 100

Hi Team,

 

I also stuck with this problem.

I am creating my profile and it is showning my country as Unitest states and not allowing me to change same.

I need to set same to India.

Please help me as appropriate.

 

Thanks

 

Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
19 of 100

Hi Laxmi, 


I recently updated your country from United States to India. You should be able to update your address accordingly.


-Avery
Untitled
Active Member
Aleksander A Member Since: Apr 2, 2018
20 of 100

Hi, I create my profile in Armenia, and I leave in Armenia, but when I tried to create my profile, it shows only Norway, please help

TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS