Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Zut, alors! Due to technical difficulties ...... (error: 0)

Community Guru
Mariska P Member Since: Apr 27, 2015
1 of 8

Up and down...Up and down.... 

that's what's been going on all this week.

What's going on Upwork. 

This technical diffficultie hoohaw is getting a bit taxing. 

I don't even see active candadicies on the side of my page.

I can't access my proposals. 

Maybe you should shake up your tech team a bit and hire new people? 

Ace Contributor
Nancy I Member Since: Apr 8, 2010
2 of 8

I couldn't agree more!! 

Community Guru
Mariska P Member Since: Apr 27, 2015
3 of 8

I was able to access proposals, but to view the job i get the 'crikey' message. 

I always thought this was a sub for a swear word but apparently, it's blaspheming christ-still not good to some people. 

I'm not a religious person and I've been known to curse but Upwork...are you operating within your own guidelines when you proudly display this word when theres a glitch in your system?

I think if this is okay to you, then maybe there shouldn't be so much editing of certain cuss words that involve bodily functions. That sounds fair right? Smiley Wink

Active Member
Darnell C Member Since: Aug 26, 2015
4 of 8

I'm having the same problems!

Moderator
Valeria K Moderator Member Since: Mar 6, 2014
5 of 8

Hi Darnell,

 

Do you still get the error after refreshing the page or using a different browser? If you are not able to navigate past the error page, please report it to the Customer Support. Thank you!

~ Valeria
Untitled
Active Member
Herbert K Member Since: Jun 23, 2015
6 of 8

Capture.JPG

 

Been getting this for weeks now.. Whats wrong?

>_
Moderator
Vladimir G Moderator Member Since: Oct 31, 2014
7 of 8

Hi Herbert,

 

Have you tried clearing cache and cookies, refreshing or using a different browser? If the problem persists, please check in with our Customer Support team so we can take a look.

 

Active Member
Herbert K Member Since: Jun 23, 2015
8 of 8

Its been over 3 weeks since I am getting that error. I think I dont miss that part. I have cleaned my PC from dust too.

>_
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS