Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

can't choose my English proficiency?

ehopekim
Active Member
Eunhee K Member Since: Feb 13, 2019
1 of 204

Hello 

I'm trying to create my profile and I don't know why but 'what's is your English proficiency? & How many ours do you have available for work each week?' section don't allow me to do anything and won't change the screen either. They say 'please select...' and don't give me any option to select.

Please help me.

 

yeasir_arafat_13
Community Guru
Yeasir A Member Since: May 16, 2017
BEST ANSWER
2 of 204
Eunhee,
You may try on other browser, there may be any problem with your browser.

View solution in original post

ehopekim
Active Member
Eunhee K Member Since: Feb 13, 2019
3 of 204

 Thank you so much! 

As you said I use a different browser, it worked.

I used chrome.

Thank you again.

destinmonix
Active Member
Destin W Member Since: Jul 12, 2020
4 of 204
I'm also using chrome, still...
djondinium
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
5 of 204

Hi Destin,

 

I checked and it seems that you already selected your English proficiency. Let us know if you need further assistance.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Upwork
53480750
Active Member
Kenneth E Member Since: Jul 12, 2020
6 of 204
I cleared cache and use another browser but still there's no choice for Language Profeciency. Please help
fa37397a
Active Member
Fortune Nwogu N Member Since: Aug 15, 2020
7 of 204
Same issue I've been facing, please you guys should do something about it
egaruth
Moderator
Nikola S Moderator Member Since: Jul 2, 2020
8 of 204

Hi Fortune,

 

One of our team members will reach out to you directly via a support ticket to assist you further with adding your English proficiency. You can access your ticket here

~ Nikola

Untitled
4bb87649
Active Member
Winrose M Member Since: Aug 23, 2020
9 of 204
Am experiencing the same thing here.
djondinium
Moderator
Aleksandar D Moderator Member Since: Mar 23, 2019
10 of 204

Hi Winrose,

 

Could you please try clearing your cache and cookies or using a different browser? Let us know if the problem persists so that we can assist you further.

 

Thank you.

~ Aleksandar
Upwork
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS