Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

"No Connects Are Required" when submitting a proposal

Community Guru
Isabelle Anne A Member Since: May 19, 2014
1 of 6

Been seeing this when applying to jobs today ... plus, I have plenty of connects left. Another lovely bug?

 

submit a proposal bug.png

Ace Contributor
Abdul B Member Since: Nov 18, 2017
2 of 6
Hy Issabelle,
Yes it seems a bug because i already faced a same issue. I was very happy that i can send proposals on no connect but it was a dream & bug too.
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
3 of 6

Hi Isabelle Anne,

 

I just checked your profile and this is what I'm getting on your ''Submit proposal'' page:

 

1.png

 

Kindly please clear your cache and cookies and/or try from an alternate browser to see if the issue persist.

If so, please let us know.

 

Thank you.

 

Edited to add:

I apologize for the previously shared screenshot, I've edited it.

~ Bojan
Untitled
Community Guru
Petra R Member Since: Aug 3, 2011
4 of 6

Bojan, do you think it is appropriate to post on a public forum how many Connects a poster has or when they reset?

 

Community Guru
Isabelle Anne A Member Since: May 19, 2014
5 of 6

Bojan S wrote:

Hi Isabelle Anne,

...

Kindly please clear your cache and cookies and/or try from an alternate browser to see if the issue persist.


Always the same "solution." I'm not surprised of course -- with all the hundreds of neglected little bugs scampering around the site, I shouldn't have expected a proper response.

Community Guru
Martina P Member Since: Jul 11, 2018
6 of 6

Isabelle Anne A wrote:

Been seeing this when applying to jobs today ... plus, I have plenty of connects left. Another lovely bug?

 

submit a proposal bug.png


oh, how they toy with us!

brutal, just brutal...

TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS