Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Become a Freelancer link

2e01fe85
Active Member
Helen B Member Since: Mar 1, 2018
1 of 19

Hi, I have had a client account for a few years but am trying to create a freelancer account. I click on Become a Freelancer link in My Info settings but nothing happens. Am I able to become a freelancer? Thank you for your help.

cylver1z
Community Guru
Ryan C Member Since: Feb 3, 2017
2 of 19

Hello Helen,

 

Have you tried clearing your cache and cookies? Or tried using a different browser? If you are still having some trouble creating a freelancer account, please respond to this thread. Thank you!


Untitled
2e01fe85
Active Member
Helen B Member Since: Mar 1, 2018
3 of 19

Hi, I have tried another browser and cleared my cache but the 'become a freelancer' link does not work. Thank you for your help.

 

Helen

vladag
Community Manager
Vladimir G Community Manager Member Since: Oct 31, 2014
4 of 19

Hi Helen,

 

Thanks for following up. I checked and was able to use the link from your account. Can you please navigate to Settings > select Create a new account > + New Freelancer Account > use the "Become a Freelancer" button and let us know if you're having any issue with following any of these steps or are not being able to proceed with creating a Freelancer profile? 

Untitled
1287cfe8
Active Member
Peter N Member Since: Mar 4, 2018
5 of 19

The same thing is happening to me.

 

Can't click the "become a freelancer link" in Chrome or Edge.

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
6 of 19

Hi Peter,

 

Did you followed the same steps Vladimir has listed?
Once you click on Settings please don`t select any other section, go to the bottom and use the button Create a new account. If you`re still experiencing problems with this on your end let me know.

~ Goran
Upwork
2e01fe85
Active Member
Helen B Member Since: Mar 1, 2018
7 of 19

Hi, I have tried again with Safari, Chrome, Edge and IE, with an ipad, 2 laptops and a desktop. When I click on 'Become a Freelancer' nothing happens. Thank you for your help. Helen

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
8 of 19

Hi Helen,


Our team will reach out to you via ticket and assist you further, thank you!

~ Goran
Upwork
2e01fe85
Active Member
Helen B Member Since: Mar 1, 2018
9 of 19

Thank you

bfdc60ff
Active Member
Scott S Member Since: Mar 11, 2018
10 of 19

I am having this exact same issue.  I currently have a client account but want to also add a freelancer.  I followed the same steps to create a new freelancer account but the "Become a Freelancer" green button does nothing when clicked.

 

I am using Chrome on an iMac.

 

 

TOP KUDOED MEMBERS