Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: Can't change client account type on freelancer

Active Member
Aleksey S Member Since: Jan 31, 2019
1 of 12

I just created an account for corporate email, but mistakenly chose myself as a client. I need to switch the profile type to freelancer. Unfortunately, the settings menu is very limited and does not allow me to create a new account as described in other articles in this community. Please help with switching my account to freelancer type.

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
2 of 12

Hi Aleksey,

 

Please go to My Info and at the bottom of the page click Create a New Account and you will be able to open a freelancer profile. Thank you.


Untitled
Active Member
Aleksey S Member Since: Jan 31, 2019
3 of 12

Hello Goran,

As you can see from the screenshot at the attachment there are no any additional options, links or tabs at the bottom of the 'My info' page. Where I have to find Create account link?

**Edited for Community Guidelines**

Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
4 of 12

Hi Aleksey,

 

Please go to Settings and Click on the My Info tab on the left side like in the screenshot below:
1213.PNG

Scroll to the bottom of the page and you will see the button Create a New Account, once you click on the button follow the instructions on how to create a freelancer profile.
Capture.PNG

If further help is needed let me know, thank you.


Untitled
Active Member
Aleksey S Member Since: Jan 31, 2019
5 of 12

It was necessary to create an answer on Two-Factor Auth question. Only after that, it was allowed to open 'Personal info' link.  But now before I can create Freelancer Account site asking me to update my address. I do not clearly understand what does it mean. Could you explain?

Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
6 of 12

Hi Aleksey,

 

You will need to add your address on your account before opening a freelancer profile.

To do this go to Settings > My Info, if you have any additional questions let me know, thank you.


Untitled
Active Member
Aleksey S Member Since: Jan 31, 2019
7 of 12

Goran, as you can see from the screenshot, there is no any edit/add button at the `My info` page to add any address. There I can find it?

**Edited for Community Guidelines**

Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
8 of 12

Thank you for the confirmation Aleksey,

One of our team members will reach out to you via ticket as soon as possible and assist you further with opening a freelancer profile. 


Untitled
Active Member
Aleksey S Member Since: Jan 31, 2019
9 of 12

Hello Goran,

Are there any updates on my issue?

Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
10 of 12

Hi Aleksey,

Our team will resend the ticket to you again and assist you further directly on your ticket, thank you.


Untitled