Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: Problem with creating Profile.

Active Member
Antonina A Member Since: Jan 11, 2018
1 of 9

Hi! I've got a problem with creating Profile. After clicking Review Application & Submit page is updating but not proceeding, so nothing changes. Tried Chrome and Opera, cleared cache and cookies - still nothing. I need help!

Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
BEST ANSWER
2 of 9

Hi Antonina,

One of our team members will contact you and assist you further.


Untitled
Active Member
Jeanne H Member Since: Jan 11, 2018
3 of 9

I'm having a problem with my telephone number. I'm a US citizen working out of Myanmar at the moment and don't have access to my US phone to do the phone verification. I work where the jobs are, move a lot, and I don't have plans to move back to the US, however both my permanent address and bank are in the US and I pay US taxes. How do I get past the +1 on the telephone number verrification popup to complete my profile?

Highlighted
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
4 of 9

Hi Jeanne,

Since private details are involved here we can`t discuss them publicly, one of our team members will contact you via ticket and assist you further.


Untitled
Active Member
Antonina A Member Since: Jan 11, 2018
5 of 9

Thank you, Goran!

Active Member
Kara N Member Since: Feb 13, 2019
6 of 9

i. I'm having problems filling out my profile information. The areas as followed will not allow me to add content:

Employment History

English Proficiency

Number of Hours Available

I cannot procced with my profile without these marked. Thank you!

Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
7 of 9

Hi Kara,

 

Please clear your cache and cookies or log in with another browser. If you`re still experiencing the same problems after this let me know what type of browsers have you used, thank yu.


Untitled
Active Member
Sharmaine Chen O Member Since: Jul 15, 2019
8 of 9
Hello, I'm trying to create my profile but whenever I click the Review Application button, it just refreshes the page and the City box is blank again. Tried clearing Cache and changing browsers already.
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
9 of 9

Hi Shermaine, 


I'm sorry if this has caused you any inconvenience. The Customer Support Team will reach out to you to assist you further. 


-Avery
Untitled
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS