Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Upwork Readiness Test Glitch (Giving me -4:20 minutes to take test)

Highlighted
Active Member
Elizabeth O Member Since: Jan 16, 2020
1 of 4

I've tried twice to take the Upwork Readiness Test and both times something strange happened. Everything would appear normal until I got to the first question. The timer indicated that I had -4:20 minutes to complete the test and then would say I had 0:00 time left. The browser would then move to the next question automatically as if I had clicked continue. It did that for each question on the test. Understandably, I got a 0/5 on the test. I tried it again thinking that I must have done something wrong, however, it did it again.

 

Does anyone know what we can do about this? Should I contact support or something? Thank you for your help!

Highlighted
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
2 of 4

Hi Elizabeth,

 

I just checked this and was not able to replicate the issue you're describing. Could you please clear your cache and cookies or log in with another browser to check if you`re still experiencing the same issue?

 

Let us know if the issue persists.

 

Thank you.

~ Bojan
Untitled
Highlighted
Active Member
Hijab F Member Since: Nov 28, 2019
3 of 4

i am facing same issue. I attached a snapshot aas well. 

Highlighted
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
4 of 4

Hi Hijab, 

 

I have shared your experience with the Customer Support Team and they will reach out to you to assist you further with your concern. 


-Avery
Untitled
TOP KUDOED MEMBERS