๐Ÿˆ
ยป Forums ยป Support ยป UI Bug On Review Pop-Up Screen
Page options
swifty_usman
Community Member

UI Bug On Review Pop-Up Screen

Dear Upwork Team,

I kindly request you to address the UI issue currently present. I have attached a screenshot displaying the problem, wherein the rating stars and the corresponding numerical rating overlap.

๐๐ซ๐จ๐›๐ฅ๐ž๐ฆ ๐ƒ๐ž๐ฌ๐œ๐ซ๐ข๐ฉ๐ญ๐ข๐จ๐ง

Whenever I view my profile publicly and attempt to access previous reviews for a specific job, a pop-up appears. ๐‡๐จ๐ฐ๐ž๐ฏ๐ž๐ซ, ๐ฐ๐ข๐ญ๐ก๐ข๐ง ๐ญ๐ก๐ข๐ฌ ๐ฉ๐จ๐ฉ-๐ฎ๐ฉ, ๐ญ๐ก๐ž ๐ซ๐š๐ญ๐ข๐ง๐  ๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ฌ ๐š๐ง๐ ๐ง๐ฎ๐ฆ๐ž๐ซ๐ข๐œ๐š๐ฅ ๐ซ๐š๐ญ๐ข๐ง๐ ๐ฌ ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฅ๐š๐ฉ (๐š๐ง ๐š๐๐๐ข๐ญ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ ๐๐ข๐ ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ข๐ฌ๐ฉ๐ฅ๐š๐ฒ๐ž๐, ๐ฐ๐ก๐ข๐œ๐ก ๐ง๐ž๐ž๐๐ฌ ๐ญ๐จ ๐›๐ž ๐ซ๐ž๐ฆ๐จ๐ฏ๐ž๐ ๐š๐ฌ ๐ข๐ญ ๐š๐ฉ๐ฉ๐ž๐š๐ซ๐ฌ ๐›๐ž๐ก๐ข๐ง๐ ๐ญ๐ก๐ž ๐ซ๐š๐ญ๐ข๐ง๐  ๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ฌ).
Thank you for your attention to this matter.

ACCEPTED SOLUTION
NikolaS
Moderator
Moderator

Hi Muhammad,

 

Thank you for reaching out to us. I will be happy to help. I checked but I could not replicate the issue you are experiencing. Could you please let us know if you tried using a different browser or Incognito mode? If not, could you please try and let us know if the issue persists? 

 

If the issue persists please share the information below so that we can look into this further and assist you accordingly. 

 

  • Browser/s used
  • Browser version
  • Machineโ€™s OS
  • Machineโ€™s OS version
  • Full screenshot of the issue
  • Additional details that may help us investigate your concern better

 

~ Nikola
Upwork

View solution in original post

3 REPLIES 3
NikolaS
Moderator
Moderator

Hi Muhammad,

 

Thank you for reaching out to us. I will be happy to help. I checked but I could not replicate the issue you are experiencing. Could you please let us know if you tried using a different browser or Incognito mode? If not, could you please try and let us know if the issue persists? 

 

If the issue persists please share the information below so that we can look into this further and assist you accordingly. 

 

  • Browser/s used
  • Browser version
  • Machineโ€™s OS
  • Machineโ€™s OS version
  • Full screenshot of the issue
  • Additional details that may help us investigate your concern better

 

~ Nikola
Upwork

Hi Nikola,

Thank you for your kind response.

I checked in the same browser first and now it's working perfectly. It seems that there may have been some glitch previously but I tested the same use case and it's working fine now. I appreciate your assistance with this.

Best regards,
Muhammad Usman

Thank you for following up and letting us know, Muhammad. 

 

I am glad to hear that the issue is now resolved. Feel free to reach out to us again if you need any assistance in the future. 

~ Nikola
Upwork
Latest Articles
Featured Topics
Learning Paths