Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: Sorry, you cannot purchase projects in Project Catalog using this account.

andregutierrez22
Moderator
Andrea G Moderator Member Since: Jul 7, 2020
21 of 34

Hi Ankita,

 

I checked and it looks like you have a freelancer account. In order to purchase a project, you'll need to add a client profile to your account. Check out this help article to learn how.

 

Thanks!

~Andrea
Upwork
amaneck
Active Member
Ankita M Member Since: Mar 18, 2021
22 of 34

Andrea G's answer helped me solve the problem

developernasir
Active Member
Nasir K Member Since: Mar 30, 2021
23 of 34

Sorry, you cannot purchase projects in Project Catalog using this account.

skatebored
Active Member
adhitya c Member Since: Mar 5, 2018
24 of 34

halu...

 

today i found someone purchase my project catalog and the project is started already. but somehow i cant find the details of the project or project requirements. it said provided previously, but i cant find it anywhere.

any help on this, please?

 

thank you.

aocumen
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
25 of 34

Hi Adhitya, 

It looks like you and your client have already contacted each other through Upwork Messages. Please don't hesitate to discuss the project details directly with your client so that you can start working on it. 

Congratulations, and good luck!


~ Avery
Upwork
skatebored
Active Member
adhitya c Member Since: Mar 5, 2018
26 of 34

halu...

actually there are no previous chat before.

the client bought the project and thats what i got so far.

no details of the jobs for me to proceed.

meanwhile the time is keep running.

aocumen
Moderator
Avery O Moderator Member Since: Nov 23, 2015
27 of 34

Hi Adhitya, 


Since you and your client already have a contract room and can exchange messages (I can see that the client sent you a message), please communicate with them, and ask for more information. 


~ Avery
Upwork
skatebored
Active Member
adhitya c Member Since: Mar 5, 2018
28 of 34

halu...

i found that the job not match with my project at all.

what should i do now?

i do not want to make the client disappointed as well.

sidwhiting
Active Member
Sid W Member Since: May 2, 2019
29 of 34

I've created a project and had it approved in the new Project Catalog system.

It looks good, but the "add-ons" I specified aren't showing anywhere. 

Any ideas?

 

pradeephele
Moderator
Pradeep H Moderator Member Since: Jan 11, 2021
30 of 34

Hi Sid,

 

Thank you for your message.

 

If you are referring to the service tier add-ons, the same is already visible on your project on the right side. Let me know if you are referring to something else so that I can assist you further.

 

Thank you.

Pradeep.

Untitled
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS