Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

How to change country of residence

Active Member
Rabeya Z Member Since: Nov 7, 2014
1 of 112

I am a citizen of the United States. I signed up for my oDesk account while I was living in the U.S.A. So in the oDesk profile it shows, USA as my country of residence. Now I moved to my country (by born) Bangladesh. Should I change my residence status? If I have to how can I change it?

 

 

Ace Contributor
Jennifer H Member Since: Apr 30, 2012
2 of 112

Yes, you need to change your address if you moved to a new country.

 

Click the gear icon ("Settings") in the upper right-hand corner of your screen.

 

Then, under Contact Info, click "Edit" on the Location section. That will let you change your address and country. Hope this helps!

Active Member
Rabeya Z Member Since: Nov 7, 2014
3 of 112

Thanks for the suggestion. I tried to change adress from the settings. But it says I have to contact the customer service to change the country of residence. Do you know how long it takes for the customer service to get back? 

Active Member
Abid J Member Since: Dec 16, 2014
4 of 112

same issue with me

Moderator
Valeria K Moderator Member Since: Mar 6, 2014
5 of 112

Hi Abid,

 

Once you edit your Location, you may be asked to complete ID Verification. Please, refer to the support ticket that you currently have open about this issue for further instructions.

 

Thank you for your cooperation!

~ Valeria
Untitled
Active Member
Kristina D Member Since: Nov 1, 2015
6 of 112

Thank you! 

 

 

Submitting a ticket thats exactly what I've adviced to my friend while he had the same issue. Smiley Happy

 

 

Kinds regards,

Software Tester

Kristina Dzyuba.

 

 

Active Member
Uttam R Member Since: Dec 12, 2016
7 of 112

How to send tickets to change the residence?

 

Moderator
Vladimir G Moderator Member Since: Oct 31, 2014
8 of 112

Hi Beck,

 

Please go to Settings and update your location details on the Contact Info page.

Active Member
Dustin S Member Since: Mar 7, 2018
9 of 112

I signed up when I was in the US but never set up a profile. I now live in Thailand, and when I login, I only have the option to set up my profile and cannot change my location. Therefore, it keeps asking me for a US phone number which I don't have so I am stuck in a catch 22. I need a US number to verify so I can get out the set up phase to change my country but I cannot verify my account unless I change my country. Who designed that?? Smiley Frustrated

Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
10 of 112

Hi Dustin,

Our team changed your country to Thailand, please go to Settings and update your address details on the Contact Info page.


Untitled
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS