Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Bug Report

2h1n846
Active Member
Tuhin A Member Since: Feb 19, 2015
1 of 11

When chatting with new client (new job interview), sometimes I have to check original job posting/proposal.

There is a link for that above the messages as, "View Proposal"

I am noticing for many days that the link is incorrect. It's not pointing to the job posting, instead it's pointing to upwork homepage.

Take a look into the screenshot and you will understad what I mean.

Thanks

2h1n846
Active Member
Tuhin A Member Since: Feb 19, 2015
2 of 11
I confirm that the link is "https://upwork.com"
2h1n846
Active Member
Tuhin A Member Since: Feb 19, 2015
3 of 11

Happening for all.

When I am hired, it shows "View Contract", but the link is same "https://www.upwork.com/"

You can see the link at lower left corner as firfox shows when you hover on a link.

bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
4 of 11

Hi Tuhin,

 

I checked this for you and was not able to replicate the issue you're describing. Could you please clear your cache and cookies or log in with another browser to check if you`re still experiencing the same issue?

 

Let us know if the issue persists.

 

Thank you.

~ Bojan
Upwork
2h1n846
Active Member
Tuhin A Member Since: Feb 19, 2015
5 of 11

It's happening for last few months. I have already changed browser, cache cleared and changed OS too in this time but the issue still remains.

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
6 of 11

Hi Tuhin,

 

One of our team members will reach out to you via ticket as soon as possible and assist you further. Thank you.

~ Goran
Upwork
petreleon
Active Member
Petre M Member Since: Nov 10, 2019
7 of 11

Hello.

 

I am a new freelancer who signed up a few days ago.

Recently I found some issues in here and I will tell it to management team members.

 

In message page, there is a link named "View contract" on the top of message log.

When I click those links, it is redirected to Job Feed, not any contract.

Same issue happens when I click "Propose a New Contract".

 

In my opinion, it is not a critical error, but maybe need to be fixed.

Please tell me your opinion about it.

It can be a real issue or I might be wrong.

I hope to hear about it from you.

 

Thank you.

Petre

yitwail
Community Guru
John K Member Since: Feb 17, 2015
8 of 11

Petre, I clicked the View Contract link for an active hourly contract and it displayed the correct page, not Job Feed. You might want to try another browser.

__________________________________________________
"No good deed goes unpunished." -- Clare Boothe Luce
petreleon
Active Member
Petre M Member Since: Nov 10, 2019
9 of 11

Hello.

Thanks for your reply.

I tried it with "open the link within a new tab".

Of course, When I click it, it works correctly.

But In my opinion, It should work correctly for "a new tab".

Please tell me if it is right or not.

bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
10 of 11

Hi Petre,

 

Thanks for sharing your feedback with us!  You're correct, this is only working while using the left click on those links. We'll be sure to pass it on to our product team.

 

Edited to add:

 

I further looked into this and found that we've had a similar report before. I've merged the two threads and will follow up with the team with the new information we just got.

 

Thank you! 

~ Bojan
Upwork
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS