🐈
» Forums » Freelancers » Icon of Google Ads Display Certification is m...
Page options
rebelution_
Community Member

Icon of Google Ads Display Certification is missing

Hi community,

 

can someone please explain to me, why Google Ads Display Certification doesn't have a Google logotype on the left side like the other Google certifications? I tried to clear cache and use another browser, but it's always the same. It's not a big issue, but still looking bad. Any solutions?

 

Thanks!icon_missing.png

 

ACCEPTED SOLUTION
rebelution_
Community Member

Maybe for someone, it will be helpful. I managed to fix my issue by resetting my Google Chrome setting to default and I found what the problem was. By resetting the setting browser automatically disabled all my extensions and all is working now!
So the problem was in one of my extensions I found the wrong one by enabling them one by one and after deleting all is working properly.

View solution in original post

4 REPLIES 4
759e32fa
Moderator
Moderator

Hi Eduard,

 

Thank you for reaching out to us. I checked this for you and I was not able to replicate the issue that you're having. Could you please try clearing your cache and cookies? Please let us know if the issue persists.


~ AJ
Upwork

Hi Annie,

 

I manually cleared all cache files from my main browser (Google Chrome) and it is still the same issue.

After that I logged in by Microsoft Edge and all is working, also from the iPhone app, it's visible.

 

So seems like that's a problem only with Google Chrome.

Hi Eduard,

 

Thank you for responding. I shared your report with our team and one of our agents will reach out to you via a support ticket to assist you further. You can access your support tickets here.


~ AJ
Upwork
rebelution_
Community Member

Maybe for someone, it will be helpful. I managed to fix my issue by resetting my Google Chrome setting to default and I found what the problem was. By resetting the setting browser automatically disabled all my extensions and all is working now!
So the problem was in one of my extensions I found the wrong one by enabling them one by one and after deleting all is working properly.

Latest Articles
Top Upvoted Members

Upcoming Events
Jun 25
Crafting Your Compelling Story
Talent Toolbox English