Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: Can't change country

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
621 of 3,947

Hi Marosi,

 

I`ve updated your country to Romania, if further help is needed let me know. Thank you.


Untitled
ormondtechnology
Active Member
Ormond T Member Since: Dec 24, 2018
622 of 3,947

Hey..i also cannot change my country..Set it to US by mistake while its india.

bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
623 of 3,947

Hi Ormond,

 

Your country has been updated from the United States to India. Feel free to add the rest of the information on your profile. Thank you!


~ Bojan
Untitled
arina_web
Active Member
Arina C Member Since: Jan 2, 2019
624 of 3,947

Hello. So sorry to come with the same issue. The country on my profile is set up to Netherlands. It should be Romania. I live in Bucharest. Unfortunately, I don't seem to have the rights to change the country. Can you please help me? Thank you so much!

karaodin
Active Member
Mahdi C Member Since: Jan 4, 2019
625 of 3,947

I sign-up into upwork i live in algeria but i set in anguilla so help

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
626 of 3,947

Hi Mandi,

I just updated your country to Algeria as well, if further help is needed let me know. Thank you.


Untitled
cristinaom
Active Member
Cristina O Member Since: Jan 22, 2019
627 of 3,947

Hi,

I have this problem too. Country information was completed automatically as Albania during profile creation and I was unable to change it to Romania. Kindly modify it.

Thank you.

 

Cristina

bstojadinovic
Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
628 of 3,947

Hi Cristina,

 

Your country has been updated from Albania to Romania. Feel free to add the rest of the information on your profile. Thank you!


~ Bojan
Untitled
mollytownley
Active Member
Molly T Member Since: Jan 24, 2019
629 of 3,947

Hi, I am having this issue too. I'm from the US but I live in Spain. It will not let me change to my Spanish address and I cannot validate the account because it wants a US phone number, which I do not have access to over here. 

g_vasilevski
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
630 of 3,947

Hi Molly,

I`ve just updated your country to Spain, feel free to add the rest of your address now. Thank you.


Untitled
TOP SOLUTION AUTHORS
TOP KUDOED MEMBERS