Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Active Member
Sobhan M Member Since: May 1, 2019
391 of 1,867

Hello my friends my location is turkey now but I want to return to Estonia forever i want to change my location to estonia 
can you help me how can i change my location to estonia because i want to come back to estonia forever can you help me?
thanks

Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
392 of 1,867

Hi Sobhan,

 

Your country is now updated, thank you.


Untitled
Active Member
Sobhan M Member Since: May 1, 2019
393 of 1,867

can i change my address?
i see my location not changed

Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
394 of 1,867

Hi Sobhan,

 

Yes you can update the rest of your address by going to Settings > Contact Info > Location. Thank you.


Untitled
Active Member
Alejandra A Member Since: Jun 22, 2018
395 of 1,867

I live in Argentina but Australia appears as my default country and can't change it. Help! 

Moderator
Valeria K Moderator Member Since: Mar 6, 2014
396 of 1,867

Hi Alejandra,

 

We've updated your country to Argentina. Please, go ahead and complete the rest of your profile with information about yourself.

 

Thanks!

~ Valeria
Untitled
Active Member
Alejandra A Member Since: Jun 22, 2018
397 of 1,867

Thnanks for your quick answear! 

Active Member
Shamsul Islam S Member Since: Jul 1, 2018
398 of 1,867

I am new to upwork. I made a mistake while sign up. I am from Bangladesh but I I've selected United States as country and I can not change it now also can not verify my mobile number.

 

Is there any way to change the country and mobile number?

Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
399 of 1,867

Hi Shamsul Islam,

 

Your country has been updated to Bangladesh. Feel free to add the rest of the information on your profile. Let us know if you need further assistance. Thank you!

~ Bojan
Untitled
Active Member
Shun-Cheng F Member Since: Aug 8, 2019
400 of 1,867

When I created the account I mistakenly selected Austria instead of Australia and now I cannot change it, can you please help?  Thanks. 

TOP KUDOED MEMBERS