Reply
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Can't change country

Moderator
Bojan S Moderator Member Since: Mar 9, 2018
11 of 3,916

Hi Oleg,

 

Your Country should reflect the one you're physically located in and can verify it. Would you like us to update your country to Russia?

 

Thank you!


~ Bojan
Untitled
Active Member
Oleg K Member Since: Feb 10, 2020
12 of 3,916
Yes, change please
Moderator
Goran V Moderator Member Since: Mar 24, 2017
13 of 3,916

Hi Andrew and Oleg,


Your countries are now updated, thank you.


Untitled
Active Member
Kristine Jar R Member Since: Aug 29, 2020
14 of 3,916

The same problem. I want to change my location from Pakistan to Philippines but the contact info is not working. Can you please help me change it ?

Moderator
Nikola S Moderator Member Since: Jul 2, 2020
15 of 3,916

Hi Kristine,

 

Your country has been changed to the Philippines as per your request.

 

~ Nikola

Untitled
Active Member
Kristine Jar R Member Since: Aug 29, 2020
16 of 3,916

I checked it now, the location is still the same. It didn't changed

Active Member
Kristine Jar R Member Since: Aug 29, 2020
17 of 3,916
I checked it now, the location is still the same, no changes at all.
Moderator
Luiggi R Moderator Member Since: Jul 3, 2020
18 of 3,916

Hi Kristine,

 

I can confirm that the Country in your location info has been changed. If you want it to reflect your current permanent address you must edit the other details by going to Settings>Contact info and click on the "pencil" beside the location information. 

 

As a reminder, your profile must represent you as an individual and all the information in your profile needs to be accurate, truthful, and verifiable.

 

Thank you,

~ Luiggi

Untitled
Active Member
Md. Shaiful A Member Since: Mar 13, 2019
19 of 3,916

Dear Moderator Valeria,

                                       I am from Bangladesh. First time I was living in Dhaka city (one of city of Bangladesh) when I created my profile. Now I am living another city of Bangladesh.

My question, Do I need to change my previous address/city/postal code etc? Should I add new present living address? 

Advance thanks for your help. 

Regards,

Shaiful 

                                      

Moderator
Nikola S Moderator Member Since: Jul 2, 2020
20 of 3,916

Hi Md. Shaiful, 

 

Please know that for tax purposes, you must use your real, permanent address. You can find more information in this help article. If however, you are going to be away for an extended period, such as moving someplace, then you should make updates to your account location. To update your location once you move, simply go to Settings > Contact Info and update the Location section of the page.

 

~ Nikola

Untitled
TOP KUDOED MEMBERS